Vragen? 046 - 437 43 40

terug

Elsloo, Schuttersdreef 15

VERKOCHT

IN KINDVRIENDELIJKE BUURT TUSSENGELEGEN WOONHUIS MET AANBOUW, SEPARAAT GELEGEN GARAGE EN TUIN MET VRIJE ACHTEROM

Woning specificaties

Bouwjaar: 1982Perceeloppervlakte: 154 m2Woonoppervlakte: 97 m2Inhoud: 339 m3 excl. garageOnderhoud: Modernisering aanbevolen

Beschrijving

Begane grond:
Entree/hal met plavuizenvloer, meterkast en een half betegelde toiletruimte. Verlengde woonkamer (7,34 m x 4,29 m) met een eiken parketvloer, lichtkoepel in de aanbouw en een hardhouten schuifpui naar het terras. Open keuken (4,37 m x 2,10 m) met plavuizenvloer en een eenvoudige keukeninstallatie in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, rvs afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Separaat gelegen garage (ca. 18 m2) met kantelpoort. Omsloten nader aan te leggen tuin met terras, houten tuinberging (ca. 5 m2) en een vrije achterom via een pad aan de achterzijde, welk ook leidt naar de garage.
1ste Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de zolder. Twee slaapkamers met laminaatvloeren, groot respec-tievelijk: 4,37 m x 4,30 m en 4,18 m x 2,23 m. Gedateerde 2/3 betegelde badkamer (2,00 m x 1,87 m) met douchecabine en wastafel.
2de Verdieping:
Royale zolder met extra slaap- / hobbykamer (12 m2) voorzien van een dakraam. Cv ruimte annex bergruimte met dakraam, wandopstelling van de cv combiketel (Nefit HR), mechanische ventilatie en aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Kenmerken

Deze woning heeft houten kozijnen met in woonkamer en keuken dubbele beglazing. Er is vloer-, dak- en spouwmuurisolatie toegepast. Modernisering naar huidige woonwensen is aanbevolen!
Locatie: centraal gelegen aan een woonerf/pleintje met openbare parkeervakken.

Maak een afspraak voor bezichtiging